Valhøj SFO

TilbageUdskriv

Velkommen til SFO Valhøj skole

Her på siden kan du læse om...

Velkommen til Valhøj SFO

Ledelsesstrukturen

Det faglige ståsted

Den pædagogiske vision

SFOens indsatsområder

Tidlig indskrivning

Udviklingsprojektet SFO Valhøj – griber og håndterer konflikter der skaber ny udvikling

SFOéns kalender er integreret i skolens kalender og kan ses ved at trykke HER

Velkommen til SFO Valhøj skole:

Her på SFO Valhøj skole kan vi tilbyde en meningsfuld sammenhæng mellem fritid og skole fra 0 til 10.klasse. Vi arbejder tæt sammen med skolen og vi er kendt for et godt og troværdigt forældresamarbejde.

SFO'en modtager i skoleåret 2013-14 i alt ca. 325børn, fordelt på vores fem afdelinger.

Se nærmere informationer under den enkelte afdeling.

Her, på SFO'ens fælles sider, vi du finde generelle oplysninger. Skulle der være spørgsmål tilbage er du velkommen til at kontakte de enkelte afdelinger eller SFO leder Dan S Rasmussen på 36378386 eller sfovalhoej@gmail.com.

Vores ledelses struktur er bygget således op:

SFO leder:
Dan Schønewald Rasmussen
Souschef og afd. Leder i den kreative SFO Valnødden:
Morten Sønderup
Afd. Leder i Idræts SFOen:
Andreas Rasmussen
Afd. Leder af fritids – og ungdomsklubben Klub Valhøj:
Ursula Søndberg
Leder af gruppeordningen Valfritten:
Dan Schønewald Rasmussen

Som en støtte til ledelsens og skolebestyrelsens arbejde er der i hver afdeling nedsat et forældreråd.

Det faglige udgangspunkt:

Det er vigtigt for os at have en fællesfaglig forståelsesramme i alle vores afdelinger. Vi har alle en anerkendende tilgang til vores pædagogiske virke. Men hvad vil det sige at arbejde anerkendende? Hvad kan man som barn/ ung og forældre/ kollega forvente at blive mødt med her hos os? Skal man anerkende alt eller er det også vigtigt at kunne afvise noget?

Ved at klikke HER kan du læse mere om vores faglige udgangspunkt og om hvordan det viser sig i hverdagen.

Den pædagogiske vision:

På SFO Valhøj har vi arbejdet med vores overordnede vision og mission for vores pædagogiske arbejde. Mange didaktiske overvejelser og faglige drøftelser har kondenseret visionen og missionen ned til udsagn vi kan kende os i.
Du kan se SFO Valhøjs mission og vision ved at klikke
HER.

SFO'ens indsatsområder:

SFO'ens personale arbejder hvert år med en række særlige indsatsområder. De indgår i skolens aftale med skoleforvaltningen om udviklingsområder for skolen. Se SFO'ens del af aftalen: Klik HER

Tidlig indskrivning:

Vi modtager kommende skole børn 1. maj. I 2013 modtager vi ca. 75 nye børn og vi glæder os. Det er vigtigt for os at både børn og familier får en tryg og god start her hos os. Vi holder et informationsmøde i april måned hvor vi vil præsentere alle nye forældre for det personale der vil være primærvoksne i den første tid. Det er vigtigt for os at det er det faste personale der tager imod de nye børn. Det giver muligheden for at både børn og forældre møder et ”kendt” ansigt både formiddag og eftermiddag. Ved at klikke HER kan du se sidste års aktivitetsplan, evalueringsskema og en nærmere beskrivelse af opstartsforløbet.

Konflikthåndtering (udviklingsprojektet):

Hverdagen i SFO Valhøj rummer uundgåeligt konflikter, idet mange mennesker er sammen. Dagligt bliver de håndteret kompetent og ansvarligt. Alligevel har vi valgt at sætte særligt fokus på konflikthåndtering. Ved at klikke HER kan du læse hvordan SFO Valhøj sætter fokus på konflikter og konflikters sprog, med det formål at skabe større trivsel for børn som voksne og gøre miljøet i SFO Valhøj endnu bedre.

SKOLEPORTEN © Skolesoft 2001-14 Til forsiden Information Support